NIEUWS

 • JEUGDBESTUUR

  Jeugdbestuur

  Het jeugdbestuur start het seizoen 21/22 met een nieuwe samenstelling. Sinds mei is Janna Visbeek in het bestuur gekomen als extra lid. In september hebben we afscheid genomen van Sjoukje Holwerda. Zij heeft 6 jaar in het jeugdbestur gezeten. Marlies Douwes zal haar taak overnemen en zal de rol van voorzitter vervullen.

  Ook dit jaar zal het jeugdbestuur zich inzetten voor een sportief voetbalseizoen van de jeugd. Enkele teams voetballen in combiteams met Holwerd/Ternaard. De samenwerking met deze verenigingen zijn goed afgestemd en de jeugd rouleert van trainings- en wedstrijdvelden.

  Per augustus is er een nieuw JO7team gestart met proeftraingen. Wel geteld zijn er 12 jongeren elke woensdagmiddag enthousiast om het voetballen te leren. We hopen dat alle jeugd enthousiast blijft en lid wil worden van de club.

  Alle teams hebben een contactpersoon uit het jeugdbestuur. Hiermee hopen we dat we van alle bijzonderheden snel op de hoogte zijn en andersom. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kunt u terecht bij een van bestuursleden.

 • RABO CLUBSUPPORT

  Rabo clubsupport, steun je club

  Wij doen weer mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
  Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

 • OUD PAPIER

  Oud papier

  Zaterdag 11 september voor 09:30u aan de weg, graag goed verpakt. Alvast bedankt!

 • START VOORBEREIDING HEREN 1

  Start voorbereiding Heren 1 V.V. Blija

  Het schema van de voorbereiding van het seizoen 2021/2022 voor de Heren 1 van de V.V. Blija is bekend. De 1e selectie begint de voorbereiding op zaterdag 14 augustus. Voorafgaand aan de 1e bekerwedstrijd staan 4 oefenwedstrijden gepland.

  In onderstaande tabel staan de belangrijkste data vermeld.

  DatumActiviteitAanvang
  Zat. 14 aug.1e training nieuwe seizoen15.00 uur
  Zat. 21 aug. Oefenwedstrijd, Jistrum 1 – Blija 114.00 uur
  Di. 24 aug. Oefenwedstrijd, Blija 1 – Ropta Boys 219.30 uur
  Zat. 28 aug. Oefenwedstrijd, Blija 1 – Stiens 214.30 uur
  Ma. 30 aug. Oefenwedstrijd Birdaard – Blija 119.30 uur
  Zat. 4 sept. 1e Bekerronde (tegenstander nog niet bekend)14.30 uur
  Zat. 11 sept. 2e Bekerronde (tegenstander nog niet bekend)14.30 uur
  Zat. 18 sept. 3e Bekerronde (tegenstander nog niet bekend)14.30 uur
  Zat. 25 sept. Start competitie!14.30 uur
 • VERLENGEN TRAINER HEREN 1

  Sander Terpstra nog een jaar bij V.V. Blija!

  De eerste selectie van V.V. Blija wordt ook komend seizoen getraind door Sander Terpstra. Het contract met de inwoner van Blija is met een jaar verlengd.

  Het eerste jaar bij v.v. Blija was voor hoofdtrainer Sander Terpstra een bijzonder jaar. Ondanks Corona kon er een goede voorbereiding gedraaid worden, maar toen het seizoen eenmaal goed en wel begonnen was, werd alles weer stil gelegd.

  Komend seizoen
  In de winsterstop hebben we als bestuur gesproken met Sander om de mogelijkheden na Corona en in het seizoen 2021-2022 te bespreken. “Blija wilde graag nog een seizoen met Sander verder en gelukkig wilde hij dat ook. Hij zag hij het afgelopen seizoen als een mooie warming-up naar een volledig seizoen, waarin we een gooi willen doen naar de bovenste regionen!” aldus voorzitter Dirk Kamma.

  Terpstra: “Ik ben blij dat ik ook komend seizoen trainer ben van v.v. Blija. Het bevalt me goed bij deze fijne vereniging. De spelersgroep is enthousiast en gretig. Hopelijk kunnen we komend seizoen alle competitie en bekerwedstrijden spelen.”  

  Als bestuur, selectie en staf zijn wij blij met de verlenging en kijken we uit naar een mooi en sportief seizoen!

  Bestuur V.V. Blija

 • OPSTART BBQ

  De jaarlijkse slotdag en BBQ konden helaas ook in het seizoen 2020/2021 niet plaatsvinden. Om die reden heeft V.V. Blija ervoor gekozen het seizoen 2021/2022 te starten met een BBQ!

  Voor alle leden, donateurs en sponsors van V.V. Blija is de BBQ gratis!*

  (Anders is het €5 p.p. tot 14 jaar, vanaf 14 jaar €10)

 • NIEUWE WEBSITE

  V.V. Blija heeft een nieuwe website! Helaas zijn een aantal functionaliteiten nog in ontwikkeling, excuses voor het ongemak. Mocht u tips of tops hebben, stuur dan een mail door door op deze link te drukken.