KANTINE

Naast het voetballen vinden we als verenging gezelligheid en saamhorigheid ook heel belangrijk. Dit gevoel van ‘mienskip’ wordt versterkt door onze voetbalkantine. Je kunt hier terecht op wedstrijddagen en avonden en daarnaast op de donderdagavond (trainingen 1e en 2e selectie).

Naast een plek voor een bakje koffie, biertje en snackje is het vooral een sociaal ontmoetingspunt in het dorp. Je treft er bekenden met wie je even bij kunt kletsen, maar leert er ook dorpsgenoten kennen die je misschien nog niet goed kent.

Daarom is de kantine ook een mooie ontmoetingsplek voor mensen die niets met voetbal hebben. De ervaring leert namelijk dat de meeste gesprekken die in de kantine worden gevoerd niets te maken hebben met het voetbal.

We nodigen daarom iedereen uit om eens gezellig langs te komen in onze kantine!

Naast de reguliere openstelling organiseren we als V.V. Blija ook regelmatig een live optreden, barbecue of andere festiviteit. Ook hier is natuurlijk iedereen van harte welkom.
Houd de website en social-media in de gaten voor onze agenda!

Openingstijden
Donderdagavond: 19:30u – 23:00u
Zaterdag: 8:30u – 19:00u*
Vrijdagavond: wanneer onze 30+ vrouwen en 35+ heren thuis spelen is de kantine geopend.

Daarnaast is de kantine geopend bij thuiswedstrijden die op een doordeweekse avond plaatsvinden.

*bij festiviteiten of speciale gelegenheden kan deze afwijken

Bar vrijwilligers
Onze kantine draait volledig op vrijwilligers. Lijkt het je leuk om ook eens een bardienst te draaien? Neem contact op met Dirk Kamma.