TERPSTRA GENIET VERTROUWEN V.V. BLIJA EN TEKENT VOOR 2 JAAR BIJ

Terpstra geniet vertrouwen V.V. Blija en tekent voor 2 jaar bij.
Blija – Sander Terpstra uit Blija heeft voor twee jaar bijgetekend als hoofdtrainer van V.V. Blija. Zowel de spelers als het bestuur zijn blij met deze verlenging. ‘’We zien dat Sander er een hecht team van heeft gemaakt en het team tactisch en strategisch naar een volgend niveau helpt’’ aldus voorzitter Dirk Kamma.

Terpstra is zelf ook erg blij met de verlenging en het in hem gestelde vertrouwen vanuit de club: ‘’Met het team zijn we aan het bouwen aan iets moois, meedraaien in de top is daarbij het doel. Daarvoor is stabiliteit en continuïteit belangrijk, daarom hoop ik de komende twee seizoenen onafgebroken met het team aan de slag te kunnen en alle wedstrijden te kunnen spelen.’’

Terpstra is op dit moment bezig met zijn tweede seizoen bij de club, maar door de bekende Corona problematiek kwam een onafgebroken seizoen draaien er nog niet van. De komende twee seizoenen kan dit hopelijk wel. Terpstra wordt daarin ondersteunt door zijn technische staf die ook al twee seizoenen aan het team verbonden zijn: Edwin Fennema (keeperstrainer V.V. Blija) en Edmay Mollee (fysio en verzorging) en Arjen Meijer (leider) die al jarenlang aan het eerste elftal is verbonden als leider. Conditietrainer (en trainer Dames 1) Herman Valk heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen. Voor hem wordt nog een vervanger gezocht.