JO-13 BHC opstart competitie

Vorig jaar waren de spelers van blija jo12 en holwerd jo12 nog tegenstanders. Omdat er vanaf de jo13 op groot veld word gespeeld, is er voor gekozen om deze teams samen te brengen.

Na 4 trainings stond dan de beker poul op het programma.
Al snel was te zien dat de spelers goed met elkaar konden voetballen. Na 2 wedstrijden in de poul, had de B-H-C ( Blija/Holwerd combinatie) 2 wedstijden gewonnen: BHC 5 – 0 Minnertsga & Wykels hallum 0 – 4 BHC. Bij de laadste wesdtijd in de poul zou dan bekend worden wie door zou gaan wardy – BHC. Wardy stond ook na 2 wedstrijden met 6 punten, alleen was ons doelsaldo beter.
Dit was een spanende wedstrijd met veel sportive strijd en veel zenuwen. Eindstand 1-1 en BHC is dus door

In de competitie werd er ook leuk gevoetbald,
Door goed voetbal en veel samen werken werden de 1e 3 wedstijden gewonnen.
Friese boys 0-2 BHC
BHC 4-2 viod
Wykels hallum 1-5 BHC

16 okt. Stond er weer een bekerwedstijd op programma. Suameer 3-2 BHC de 1e 10 minuten was geen goed voetbal, we stonden te snel met 2-0 achter. Maar de hoofden bleven omhoog. De spelers knokten hun terug naar 2-2. In de 2e helft werd er een klein foutje gemaakt suameer profiteerd optimaal 3-2, hier door mag de BHC niet door in de beker.

23 okt.
BHC – Be Quick
Na de nederlaag van vorige week hadden de spelers weer zin om te winnen. Van af minuut 1 was het even onze plekjes opzoeken. hierdoor was bequick er al snel uit. Gelukkig was Raymond scherp en pak hij in onze 16 de bal perfect af. Nu snel counteren via Robin komt de bal bij Dani en die scoart! Ongeveer 5 minuten op de klok 1-0. BHC liet het betere voetbal zien, maar bequick liet hen niet over de knie leggen. Na ongeveer een kwartier in de 2e helft. Komt de bal na goede combinatie voetbal voor de voeten van Felke. Felke bedankt hem niet, schiet op de goal, en scoart 2-0
Er komen nog een paar kansjes aan beide kanten, maar doelpunten vallen er vandaag niet meer.

BHC 2-0 bequick ⚽️ Dani & Felke