VV-Blija zoekt vrijwilligers!!!

Voetbalvereniging vv-Blija is een prachtige club met een aantal seniorenteams en een grote groep, enthousiaste, jeugdleden. De club draait volledig op vrijwilligers en daar kunnen we nog wel een aantal van gebruiken.
We zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar scheidsrechters, leiders en trainers. Maar ook wasvrouwen/-mannen, kantinemedewerkers en nieuwe bestuursleden kunnen we heel goed gebruiken.
Ben je zelf niet in de gelegenheid om als vrijwilliger bezig te zijn, maar heb je een vader/moeder, broer/zus, buurman/-vrouw of kennis die wel iets wil doen, dan is ook hij/zij van harte welkom!
Heb jij zin om je als vrijwilliger in te zetten voor vv-Blija (ook als je geen lid bent)?

Meld je dan aan bij Froukje van Sinderen, Unemastraat 41 in Blija

of mail ons: vrijwilliger@vv-blija.nl

We zien je graag bij de club !

Bestuur vv-Blija.